Standaard pagina

De sportbar@hulshout

De sportbar is een moderne kantine van maar liefst 22 op 15 meter. Goed voor meer dan 300 vierkante meter ruimte. In onze basisopstelling is er plaats voor ongeveer 100 personen maar dit is gemakkelijk uit te breiden naar 150 personen in caféopstelling. Voor feestjes is er ruimte voor ongeveer 200 personen waarvan ongeveer 50 zitplaatsen, een dj en een dansvloer.

Ideaal voor scholen, groepen, verenigingen enerzijds. Maar ook voor feestjes, vergaderingen, grote sportevenementen, ... is er meer dan genoeg plaats in de sportbar.

Uit de sportbar is er rechtstreeks zicht op het voetbalveld en op de polyvalente zaal waar basketbal, volleybal en turnen wordt uitgeoefend.

In de bar is er een grote 108'-TV waarop alle belangrijke sportevenementen worden uitgezonden en er is een apart vergaderlokaaltje voor maximum 15 personen.

Wij voorzien ook dagelijks de krant, net zoals enkele gezelschapspelletjes en stripboeken voor de kids. Meer dan genoeg dus om zich eventjes bezig te houden tijdens het wachten op broer of zus.

Wij werken graag met u een formule uit om uw event/feestje/... in de sportbar een succes te maken. Zie voor meer informatie bij het tabblad verhuur.